De leveranciers van PizzaBar Rijslust zijn met veel zorg en veel plezier geselecteerd.

 

Italiaanse wijnen afkomstig van Vinites www.vinites.com 

Wine lover en eigenaar Eddy de Boer richtte in 1979 Vinites op. Vanuit Italië vertrok Eddy met als missie de harten van de Nederlandse wijndrinkers te veroveren met Italiaanse wijnen. Het was de tijd dat Chianti in rieten manden verkocht werd en Eddy met klassiekers als Barolo en Brunello de met name Franse wijnen probeerde te verslaan. Tot op de dag van vandaag vormen Italiaanse wijnen de ruggengraat van het Vinites assortiment. Eddy de Boer vervult naast zijn rol als eigenaar nog altijd een prominente rol binnen Vinites op het gebied van inkoop van Italiaanse wijn en verkoop naar onze klanten uit het grootwinkelbedrijf.

 

Van Tilburg naar Amsterdam voor onze lievelings biertje. Ons bier assortiment bestaat uit verschillende bieren van ’t IJ (www.brouwerijhetij.nl).

 Brouwerij ‘t IJ brouwt al sinds 1985 eigenzinnig Amsterdams speciaalbier. Muzikant Kasper Peterson richtte het bedrijf op nadat hij kennis maakte met de Belgische bierstijlen. Als lid van de band Door Mekaar trad hij geregeld op in België en ontwikkelde hij een bovengemiddelde interesse in het bier van de Zuiderburen. Omdat soortgelijk speciaalbier in Nederland nog nauwelijks gebrouwen werd, besloot hij het zelf te gaan doen.

Naast onze speciaal biertjes hebben wij Peroni op de tap. Het speciale Peroni Nastro Azzurro is in 1963 ontstaan in Rome, precies in de jaren van de ontluikende Italiaanse stijl en ‘La Dolce Vita’. Peroni Nastro Azzurro wordt sindsdien – volgens origineel recept – gebrouwen in Italië. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit: de edelste voorjaarsgerst en een unieke mix van Italiaanse mout, maïs en hop.

 

 Onze Italiaanse leverancier Alimentari heeft een mooie mix van Italiaans passie, Brabantse nuchterheid en 25 jaar ervaring www.alimentari.nl Elke week krijgen wij weer nieuwe toevoer van overheerlijke Italiaanse producten.

Willem ll

PizzaBar Rijslust
Willem II Straat 5
5038 BA  Tilburg

Mobiel: 06 28 42 37 05
Mail:     info@pizza-bar.nl

Schouwburgring

PizzaBar afhaal locatie
Schouwburgring 153
5038 RL Tilburg

Mobiel: 06 28 87 81 59
Mail:      info@pizza-bar.nl